четвртак, 25 априла, 2024
vesti online

NASLOVI

Vesti dana »

Region može da računa na milijardu evra pomoći

Akter
pre 1 minut
Evropski komesar za proširenje Štefan File izjavio je da je EU spremna da odvoji do milijardu evra iz pretpristupnih fondova. EU je spremna da pomogne da zemlje regiona dobiju još 10 milijardi evra u vidu zajmova od međunarodnih finansijskih institucija, rekao je File posle sastanka šefova… »

Maloletnik osumnjičen za razbijanje pekara

RTS
pre 1 sat
Protiv mlađeg maloletnika iz Knjaževca podneta krivična prijava zbog sumnje da je razbio izloge dve pekare u tom mestu. Knjaževačka policija podnela je krivičnu prijavu kojom se mlađi maloletnik tereti da je 22. oktobra oko tri časa, u Ulici Knjaza Miloša u Knjaževcu, kamenom polomio staklo na… »
B92: UEFA: Konačna odluka u petak

B92: Odluka UEFA u petak ujutro

B92
pre 2 sata
Odluka o kaznama za incidente na meču Srbija – Albanija biće objavljena u petak u 09.30h, potvrdio je ekskluzivno za B92 predsednik FSS Tomislav Karadžić. U Kontrolnoj i Disciplinskoj komisiji UEFA nalaze se predsednik Tomas Partl (Austrija) i članovi Žak Antenen (Švajcarska), Šandor Berži… »

Uhapšen u pokušaju da udje u Belu kuću

Beta
pre 6 sati
VAŠINGTON, 23. oktobra 2014. (Beta-AFP/AP) – Dvadesettrogodišnji Amerikanac iz Merilenda smešten je u pritvor pošto je u četvrtak rano ujutro prethodno preskočio ogradu Bele kuće, gde je uhapšen na travnjaku u severnom delu kompleksa u kojem živi predsednik SAD Barak Obama. „Muškarac identifikovan… »

Sutra MALO TOPLIJE, u većem delu dana bez padavina

Blic pre 5 sati

U Srbiji će sutra biti promenljivo oblačno i malo toplije vreme, u većem delu dana suvo i u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima i maksimalnom temperaturom od osam do 13 stepeni. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod,… »

Haos zbog snega, bez struje i dalje 25.000 ljudi!

Mondo pre 2 sata

RTV: Bez struje ostalo 46.000 potrošača

Sneg i snažni udari vetra doveli su do problema u snabdevanju električnom energijom, pa je bez struje jutros oko devet časova bilo oko 46.000 potrošača. U kasnim popodnevnim čsovima i dalje je bez struje oko 25.000 potrošača, rekao je… »

Dačić: Sledeći skup u Prištini

B92 pre 1 sat

Beograd — Ministar Dačić zadovoljan je konferencijom održanom u Beogradu i navodi da će naredni ovakav sastanak biti održan u Prištini nakon formiranja tamošnje vlade. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izrazio je zadovoljstvo… »

Rama: Embrionalna faza odnosa Beograda i Tirane

RTV pre 6 sati

BON – Albanski premijer Edi Rama ocenio je u intervjuu za „Dojče vele“ da se odnosi između Beograda i Tirane, posle nedavnih dešavanja na beogradskom stadionu, nalaze u „embrionalnoj fazi“ i izrazio uverenje da zemlje Balkana zajedno mogu… »

Zakon o GMO uskoro u proceduri

Akter pre 1 minut

Srbija planira u narednih godinu dana da ispuni sve uslove za ulazak u Svetsku trgovinsku organizaciju (STO), uključujući usvajanje zakona o genetski modifikovanim organizmima, izjavila je u četvrtak šefica pregovaračkog tima Tanja… »

Ima Nade: Rusi modernizuju srpsku železnicu! (FOTO)

Telegraf pre 3 sata

– Dispečerski centar Ruskih državnih železnica omogućava da se vidi ne samo kretanje vozova, nego i svi drugi podaci, od broja putnika, količine robe i svega drugog. Potrudićemo se da i srpske „Železnice“ dobiju jedan takav moderan… »

Ani za polufinale potrebna pobeda bez izgubljenog seta protiv Simone Halep

Blic sport pre 3 sata

Nakon što je Serena Vilijams sa 6:1, 6:1 preslišala Eženi Bušar, postalo je jasno da je Kanađanka ispala iz trke za polufinale završnog turnira osam najboljih teniserki, a da Ana Ivanović dalje može da prođe samo ako u petak pobedi Simonu… »

Arsović: Bolji kraj sezone nisam mogla ni da sanjam

Blic sport pre 7 sati

Srpska reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović izjavila je da je osvajanje srebrnog kristalnog globusa u finalu Svetskog kupa u Azerbejdžanu kruna na sjajnu sezonu. Arsovićeva je u 2014. godini osvojila pojedinačno srebro i ekipno… »

Ostavke na aerodromu Vnukovo zbog avionske nesreće

Večernje novosti pre 3 sata

Pres služba moskovskog aerodroma „Vnukovo“, na kojem je pre dva dana u nesreći poginuo direktor francuskog energetskog koncerna „Total“ Kristof de Maržeri, saopštila je danas da su direktor aerodroma i njegov zamenik podneli ostavke…. »

Napadač na kanadski parlament planirao odlazak na Bliski istok

Novi magazin pre 8 sati

Kanadske vlasti identifikovale su počinioca današnjeg napada na kanadski parlament – to je 32-godišnji kanadski državljanin Majkl Zehaf-Bibo, o kome se za sada ne znaju nikakvi drugi detalji. Pored toga, kanadska policija nije želela da… »

Beograd:U požaru nastradala jedna osoba

Akter pre 7 sati

Kod Starog železničkog mosta u Beogradu rano jutros izbio je požar u kojem je jedna osoba nastradala. „Naše ekipe su došle na poziv policije i mogle su da konstatuju samo smrt jedne osobe u požaru“, rekla je agenciji Beta portparolka… »

Ludilo U Jagodini: Polio benzinom pumpu i zapalio je!

Kurir pre 4 sata

JAGODINA – U noći između srede ičetvrtka oko 3.50 sati izjutra, u Jagodini u ulici Ribarski put bb, nepoznati napadač je upao u benzisku pumpu „Knez petrol“ i polio objekat benzinom, pa je zapalio. On je, uz pretnju pištoljem, oterao… »

Četiri udesa u Beogradu, osmoro povredjeno

Beta
pre 8 sati

još 7 povezanih