уторак, 23 априла, 2024
vesti online

NASLOVI 28.07.14.

Vesti dana »

Srbija osvojila Evropsko prvenstvo

Novi magazin
pre 9 sati
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je Evropsko prvenstvo, pošto je danas u Budimpešti u finalu pobedila Mađarsku sa 12:7 (3:1, 4:1, 2:4, 3:1). Srbija je tako odbranila titulu iz Ajndhovena, a do trijumfa protiv svog najvećeg rivala došla je bez problema. „Delfini“ su posle prvog poluvremena… »

NOVI PLANOVI: Aleksandar Šapić pravi grupu građana

Press
pre 9 sati
Aleksandar Šapić (DS), predsednik opštine Novi Beograd, pravi svoju grupu građana koja bi sa SNS ubuduće trebalo da čini većinu na toj opštini. Aleksandar Šapić (DS), predsednik opštine Novi Beograd, pravi svoju grupu građana koja bi sa SNS ubuduće trebalo da čini većinu na toj opštini. Prema… »

“Kijev bi da uništi dokaze o padu aviona“

Vesti online
pre 6 sati
Kijev pokušava da izbegne otkrivanje istine o padu putničkog aviona nedaleko od Donjecka i pojačava borbena dejstva oko sporne lokacije, saopšteno je iz pres centra Donjecke Narodne Republike (DNR). Nešto ranije, ukrajinski mediji javili su da vojska planira da preuzme kontrolu nad lokacijom na… »

Podrška izraelskim vojnicima na grudima i zadnjicama

24 Sata
pre 6 sati
Sigurno se sećate pinap devojaka koje su inspirisale vojnike u pređašnjim ratovima. Sada su i devojke koje podržavaju izraelsku vojsku odlučile da svojim razgolićenim fotografijama podignu moral izraelskim vojnicima. ATRIBUTI – Iako su nekada posteri zgodnih devojaka visili u kućama, vozilima i… »

LIČNI PODACI U BROJNIM BAZAMA: Kome sve i gde ostavljamo svoj matični broj

Press pre 7 sati

Oko 300.000 institucija rukuje evidencijom o građanima. Moguće brojne zloupotrebe… Oko 300.000 institucija rukuje evidencijom o građanima. Moguće brojne zloupotrebe… GOTOVO da nema dana a da vam neko ne traži za šalterom, u prodavnici… »

Svečana sednica vlade danas u Nišu

RTV pre 1 sat

RTV: Svečana sednica vlade danas u Nišu

NIŠ – Vlada Srbije održaće danas, povodom obeležavanja sto godina od početka Prvog svetskog rata, svečanu sednicu u Nišu. Sednica će biti održana u zgradi Univerziteta u Nišu u 16 sati i biće otvorena za medije, najavila je vladina… »

Dačić: Značajna poseta Mogerinijeve

Novi magazin pre 8 sati

Poseta ministarke spoljnih poslova Italije Federike Mogerini u okviru je predsedavanja Italije Savetu EU i ona će posetiti ceo region Zapadnog Balkana, kaže za Danas prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić… »

Mihajlovićka obilazi niški aerodrom

RTV pre 1 sat

RTV: Mihajlovićka obilazi niški aerodrom

BEOGRAD – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, posetiće danas aerodrom „Konstantin Veliki“ u Nišu. Ministarka Mihajlović će se, kako je saopštio njen kabinet, tom prilikom… »

Železničari ojadili železnicu za milijardu

Novi magazin pre 7 sati

„Železnice Srbije“ podnele su u ovoj godini Ministarstvu unutrašnjih poslova i Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu ukupno 28 krivičnih prijava za zloupotrebe službenog položaja, nenamensko trošenje budžetskih sredstava i… »

Kina: 1% najbogatijih upravlja trećinom bogatstva Kine

Economy pre 5 sati

Samo jedan odsto najbogatijih Kineza kontroliše više od trećine državnog bogatstva, dok 25% najsiromašnijih kontroliše tek jedan odsto državnog bogatstva, objavili su državni mediji pozivajući se na akademske izveštaje. Izveštaj… »

Đorđevićevi „orlovi“ odigrali prvi test meč: Srbija A lako sa B selekcijom u Nišu

Blic sport pre 6 sati

Seniorska košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je u Nišu državnu B reprezentaciju sa 83:57 u prvoj utakmici u ovogodišnjim pripremama za Svetsko prvenstvo. Selektor Aleksandar Đorđević ukazao je šansu svim igračima i svi su se upisali… »

Pijetlović najbolji golman EP u Budimpešti

Press pre 8 sati

Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović proglašen je za najboljeg čuvara mreže na prvenstvu Evrope u Budimpešti. Golman vaterpolo reprezentacije Srbije Gojko Pijetlović proglašen je za najboljeg čuvara mreže na prvenstvu… »

Obama pozvao Izrael da odmah proglasi prekid vatre u Gazi

Beta pre 11 minuta

VAŠINGTON, 28. jula 2014. (Beta-AFP) – Predsednik SAD Barak Obama je u nedelju u telefonskom razgovoru s izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom rekao da treba hitno uvesti bezuslovni prekid vatre u Gazi i da je to „strateški… »

Požar na Zakintosu

Blic pre 7 sati

Na grčkom ostrvu Zakintosu, u Jonskom moru, danas je izbio požar koji je uništio jedan deo šume, nisko rastinje i maslinjake. Požar je izbio u jugoistočnom delu ostrva u Kanalosu na planini Skopos, izmedju gradova Kalamaki, Argasio i… »

Muškarac se utopio u bari, žena u Jablanici u valjevskom selu Balinović

Blic pre 10 sati

U valjevskom selu Balinović danas su se najverovatnije dogodila dva utapanja, potvrđeno je u policiji. Najpre se tokom dana S.J. (57) iz Beograda utopio u bari svog prijatelja kod koga je bio u gostima. Kako nije bilo tragova sumnjive… »

BITKA ZA MARIJIN ŽIVOT Izlet u pustinju nam je napravio horor od života

Blic pre 10 sati

Izlet u pustinju nam je napravio horor od života, kaže za „Blic“ Ivan Vasić, suprug teško povređene Marije Milošević (34) iz Smedereva. Muž najteže povređene turistkinje navodi da su mu lekari u Tunisu rekli da će Marija imati težak… »

Kragujevac: U tuči teško povređena trojica mladića, tinejdžer izboden nožem u grudi