четвртак, 28 марта, 2024
vesti online

Google vesti

Vesti dana »

„Srpski narod ne zaboravlja tekovine antifašizma“

Vesti online
pre 6 sati
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je u nedelju uveče u Beogradu da je srpski narod 20. oktobra 1944. godine „potvrdio da pripada boljoj strani sveta“ a da danas ne zaboravlja tekovine antifašizma. Antifašizam je trajno opredeljenje koje ne može da se menja: Nebojša Stefanović… »

Napad na zgradu u Kosovskoj Mitrovici, nema povređenih

Vesti online
pre 6 sati
U napadu koji se u nedelju uveče dogodio u severnom delu Kosovske Mitrovice, tokom koga su na bivšu zgradu Opštine bačena tri molotovljeva koktela, nije bilo povređenih osoba ali je pričinjena materijalna šteta. Foto: Ilustracija Prema tvrdnjama očevidaca, napad se dogodio oko 19.30 kada su tri… »

Islamisti razapeli tinejdžera na krst

Blic
pre 5 sati
Islamski militanti javno su razapeli i pogubili tinejdžera kojeg su prethodno optužili za nedozvoljeno fotografisanje štaba Islamske države u Siriji. Uznemirujući prizori izranjavanog, krvavog tela na trgu u centru Rake, grada pod kontrolom islamista, zgrozile su svetsku javnost. Rukom ispisan… »

Vučić: Ne dozvoljavamo da nas ponižavaju

RTS
pre 6 sati
Premijer Aleksandar Vučić, povodom posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu, rekao je da sve probleme treba rešavati razgovorom, ali da Srbija ne dozvoljava da bilo ko ponižava državu i narod. „Moramo sve probleme da rešavamo razgovorom, ali, s druge strane, Vlada Srbije je morala da pokaže… »

Solun: Džinovski đevrek oko Bele kule

Večernje novosti pre 4 sata

Grčki pekari su danas u Solunu napravili džinovski đevrek, prečnika 165 metara, kojim su opasali čuveni gradski spomenik – srednjevekovnu Belu kulu. Grčki pekari su danas u Solunu napravili džinovski đevrek, prečnika 165 metara, kojim su… »

Patrijarh na Zejtinliku, Đorđu Mihajloviću odlikovanje SPC

Večernje novosti pre 6 sati

Patrijarh srpski Irinej posetio je srpsko vojničko groblje Zejtinlik u Solunu, gde je višedecenijskom čuvaru Đorđu Mihajloviću uručio najviše odlikovanje Srpske pravoslavne crkve. Patrijarh srpski Irinej posetio je srpsko vojničko groblje… »

Dragojević: Tajkuni učinili genocid

Blic pre 5 sati

Jedan od najboljih reditelja srednje generacije filmovima, pa i javnim angažmanom, otvarao je i zaokruživao mnoge škakljive teme. Sada je poslanik SPS. Imali smo prvo pokušaje gej parade, konačno je održana parada ponosa, sad imamo vojnu… »

ISTRAŽUJEMO Velika Albanija: Radovi u toku!

Blic pre 6 sati

Zastava velike Albanije na stadionu u Humskoj opasna je provokacija sa porukom da je projekat iz 19. veka i te kako živ, opominju istoričari iz regiona. – Očekivali smo da se na utakmici Srbije i Albanije desi takva jedna provokacija. I… »

Oblik lica utiče na to koliko ćete novca imati

Economy pre 3 sata

Suočimo se s tim, lepo je biti plaćen. Dok je većina ljudi svesna korelacije između dobrog izgleda i uspeha u životu, novo istraživanje je utvrdilo da oblik muškog lica može igrati ulogu u njihovom poslovnom uspehu. Nova studija… »

AIESEC: Coca-Cola najpoželjniji poslodavac u Srbiji

Economy pre 6 sati

Kompanija Coca-Cola Hellenic Srbija izabrana je za najpoželjnijeg poslodavca u 2014. godini prema istraživanju koje je sprovela studentska organizacija AIESEC na sajmu edukacije, praksi i poslova Career Days. Među anketiranim posetiocima… »

Partizan bez šanse, Zvezda ponovo slavila

Danas pre 5 sati

Završeno četvrto kolo ABA lige. Beograd – U nedelju su odigrane i poslednje utakmice četvrtog kola regionalne ABA lige. Crvena zvezda nastavila je prefektan niz i pobedila Mega Vizuru sa 93:77, dok je Partizan na gostovanju Olimpiji… »

Maran menja Korinija na klupi Kjeva

Blic sport pre 6 sati

Italijanski fudbalski prvoligaš Kjevo imenovao je Rolanda Marana za novog šefa stručnog štaba, a na toj dužnosti će zameniti Eugenija Korinija, otpuštenog zbog loših rezultata. Maran (51) je bivši dugogodišnji igrač i kapiten kluba iz… »

Španska bolničarka zaražena ebolom više nema taj virus

Blic pre 5 sati

Španska bolničarka koja je bila prva zaražena osoba ebolom van Afrike, više nema taj virus, saopštile su španske vlasti. To su, kako su naveli i izvori iz bolnice u Madridu u kojoj se ona lečila, pokazale danas sprovedene medicinske… »

Hejgel traži tim za borbu protiv ebole u SAD

Večernje novosti pre 5 sati

Američki sekretar za odbranu Čak Hejgel zatražio je danas formiranje 30-članog tima za medicinsku podršku, kako bi obezbedio hitnu pomoć u borbi protiv ebole na teritoriji SAD. Američki sekretar za odbranu Čak Hejgel zatražio je danas… »

Jedna osoba ranjena u pucnjavi u Nikšiću

Blic pre 5 sati

U Nikšiću je večeras u pucnjavi ranjena jedna osoba, saopšteno je iz crnogorske policije. Iz policije navode da je nepoznato lice oko 19.00 sati pucalo u Ulici 13. jula i tom prilikom povređen je B.M. Kako je saopšteno, B.M. je zadobio… »

Sečivom presudio nezgodnom svedoku

Blic pre 5 sati

Sašu Dudića (38) iz Niša smrtno je ubo nožem Darko Janković (36) iz Aleksinca u petak oko 22.30 sati u jednoj aleksinačkoj kafani. O motivima zločina se nagađa, a prve pretpostavke su da je u pitanju nastavak obračuna aleksinačkih… »

Zapaljena vrata džamije u Subotici

Dnevnik
pre 6 sati

još 11 povezanih