среда, 24 априла, 2024
vesti online

Cipras stavio tačku na politiku štednje i traži ratnu odđtetu od Nemačke

VREME JE DA SVOJU BUDUĆNOST UZMETE U SVOJE RUKE

LIDER PLUS 012 532971  i  0112418228

Prezentacija

Šta znači životno osiguranje i kako funkcionise možete pogledati na našoj kratkoj prezentaciji.

Zagreb ponovo trese antisrpska histerija

Večernje novosti pre 9 sati

Odbijanje tužbi u Hagu nije poboljšalo hrvatsko-srpske odnose, iz „lijepe naše“ stiže bujica optužbi. Štrbac: Ucene neće prestati. Krestić: Ujedinjuje ih mržnja prema Srbima
ODLUKA suda u Hagu da odbaci tužbu i kontratužbu za genocid, koju su mnogi videli kao šansu za pomirenje Hrvatske i Srbije, samo je dolila ulje na vatru, pa su odnosi dve države dospeli, čini se, na najnižu tačku. Srbija i Srbi… »

Krka zaustavila Zvezdu

Danas pre 6 sati

Crveno-beli nakon 20 trijumfa doživeli u Novom Mestu prvi poraz ove sezone u ABA ligi – 77:67
Beograd – Četiri meseca nadmetanja u ovogodišnjoj sezoni ABA lige i 21 odigrano kolo je bilo potrebno da neko nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi. To je za rukom prošlo košarkašima Krke koji su, uprkos činjenici da ih je u sastavu… »

„Vašington rizikuje da isprovocira intervenciju Rusije u Ukrajini“

Vesti online pre 6 sati

„Vašington rizikuje da isprovocira direktnu intervenciju Rusije u sukobima u Ukrajini ako pošalje oružje Kijevu“ rekao je generalni sekretar Organizacije za bezbednost i saradnju u Evropi Lamberto Zanijer.
Zanijer je rekao Rojtersu da je zabrinut da bi direktna vojna pomoć Zapada ukrajinskoj vladi samo podstakla sukobe. – To bi čak moglo da vodi direktnoj intervenciji Rusije u ovaj sukob. Naš cilj ostaje deeskalacija i mislim da… »

Od skupog koledža do krvavog fronta: Ko je čovek koji je hteo da ubije Putina?

Blic pre 8 sati

Pre 20 godina, Adam Osmajev je bio učenik prestižnog engleskog internata u živopisnoj oblasti Kotsvolds, koji je, poput svojih vršnjaka, razmenjivao domaće zadatke s drugovima, pio jabukovo vino i jurio devojčice. Danas, Osmajev je imenovan za šefa milicije za odbranu opkoljenog ukrajinskog grada Debaljceve, a bio je osumnjičen i za planiranje atentata na ruskog predsednika Vladimira Putina.
Od mirnih dana na travnjacima i u učionicama “Vajklif koledža”, gde školarina košta 10.000 funti, Osmajev je prešao dug put. Tri hiljade kilometara od idiličnog Kotsvoldsa u Engleskoj, danas 33-godišnji muškarac učestvuje u… »

DS: Ne širimo paniku

Blic pre 7 sati

Demokratska stranka je večeras saopštila da ne širi paniku među građanima Novog Sada i da nisu izneli nijedan netačan podatak kada su upozorili na moguće posledice, kako tvrde, „nestručnog i neodgovornog rada“ poslovodstva Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“.
DS je izdala novo saopštenje jer JKP „Vodovod i kanalizacija“, prvo saopštenje demokrata najoštrije osudilo, kako su naveli, kao „pokušaj unošenja panike među Novosađane o tome da je ugroženo dalje snabdevanje vodom, a to je… »

Ubistvo u LA uoči dodele Gremija

Press pre 8 sati

Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred Saperklaba (Supperclub) u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele Gremi muzičkih nagrada, saopštila je policija.
Jedna osoba je ubijena u pucnjavi ispred Saperklaba (Supperclub) u Los Anđelesu, gde je održavana zabava dan uoči dodele Gremi muzičkih nagrada, saopštila je policija. Najmanje dva osumnjičena otvorila su vatru ispred noćnog… »

U Francuskoj uhapšeno šestoro zbog ekstremizma

Blic pre 6 sati

U jugozapadnoj Francuskoj je juče pritvoreno šest osoba osumnjičenih za ekstremizam, što je druga akcija u poslednjih pet dana, sa ciljem da se razbije mreža radikalnih muslimana koji šalju borce na strana ratišta.
Prema saopštenju portparola ministarstva unutrašnjih poslova Pjera-Anrija Brandea, osobe uhapšene oko Albija i Tuluza su osumnjičene za finansiranje mreža džihadista koje regrutuju mlade za borbu u Siriji ili Iraku. Hapšenje je… »

Cipras stavio tačku na politiku štednje i traži ratnu odđtetu od Nemačke

Vesti online pre 6 sati

Tri dana pre ključnih pregovora sa evropskim partnerima o dugu i pomoći Grčkoj, novi grčki premijer u nedelju je u Skupštini Grčke prestavlja politički program svoje vlade, s fokusom na konkretne mere, i na kratkoročne i srednjoročne reforme.
Grčki premijer Aleksis Cipras izjavio je u nedelju uveče da će njegova vlada održati „sva svoja obećanja“ iz predizborne kampanje, i „poštovati svoj dug“ što će uspeti zahvaljujući „prelaznom planu“ koji traži od evropskih… »

Tragedija na gradilištu u Rusiji: Izgorelo šest srpskih radnika

Vesti online pre 3 sata

Šestoro državljana Srbije poginulo je u požaru koji je u noći između subote i nedelje zahvatio gradilište na poluostrvu Jamal na severu Sibira.
Kako navode ruski mediji, požar je izbio u delu za stanovanje površine oko 300 metara kvadratnih, dvospratnog kompleksa koji se nalazio kraj stanice za preradu nafte kompanije Transnjeft. Građevinske radove je izvodila kompanija… »

U Briselu danas, oči u oči, Vučić i Mustafa

Mondo pre 5 sati

U Briselu se danas, posle deset meseci zastoja, nastavlja dijalog Beograda i Prištine. Novi i lideri strana za stolom – srpski premijer Aleksandar Vučić i kosovski Isa Mustafa – ali i posrednik, šefica diplomatije EU Federika Mogerini.
Očekuje se da će na dnevnom redu razgovora jedna od glavnih tema biti pravosuđe, kao i formiranje ZSO, a Beograd je najavio i pokretanje pitanja srpske imovine na Kosovu i Metohiji, uključujući „Trepču“. Srpska strana takođe će,… »

Gugl narukvica za otkrivanje raka

RTV pre 20 minuta

VAŠINGTON – Američki veb pretraživač Gugl napravio je narukvicu koja pomaže u ranom otkrivanju raka, objavljeno je na veb portalu pourquoidocteur.fr.
Narukvica je zasnovana na korišćenju nanoskopskih čestica (2.000 puta manjih od ćelija krvi) koje se unose u ljudski organizam preko tablete i cirkulišu krvlju radi merenja biohemijskih promena koje ukazuju na tumor (ali i srčani… »

„DS ne treba da bude kopija Sirize“

Vesti online pre 7 sati

„Ne treba da budemo kopija Sirize, ali ako se ne promenimo, proći ćemo kao PASOK u Grčkoj i ja stojim iza te tvrdnje“
Tako u intervjuu za “Blic” šef poslaničke grupe DS-a Borislav Stefanović objašnjava otkuda njegovi predlozi da bi stranka trebalo da razmisli o promeni programa ulevo sa osnovnim ciljem „borbe malog čoveka protiv krupnog… »

Haos u Egiptu, ubijeno najmanje 14 navijača

Večernje novosti pre 8 sati

Najmanje 14 fudbalskih navijača ubijeno je danas u velikim neredima u Kairu, uoči utakmice prvenstva Egipta između ekipa Zamaleka i Enpija
KAIRO – Najmanje 14 fudbalskih navijača ubijeno je danas u velikim neredima u Kairu, uoči utakmice prvenstva Egipta između ekipa Zamaleka i Enpija. Lekar bolnice u egipatskoj prestonici, koji je insistirao da ostane aniniman,… »