среда, 24 априла, 2024
vesti online

Boris Tadić

Tadić: Bilo bi dobro da opozicija bude ujedinjena

Tadić: Bilo bi dobro da opozicija bude ujedinjenaIzvor: N1

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić izjavio je pred početak sednice Glavnog odbora te stranke da bi bilo dobro da opozicija na izbore za Skupštinu Beograda izađe ujedinjena.

On je rekao da se SDS zalaže za ujedinjenje opozicije koja je ideološki i vrednosno slična.

„Učinićemo poslednji napor da ponovo objedinimo sve opozicione stranke za predstojeće izbore, ako ne uspemo u tome, onda ćemo nalaziti naša individualna rešenja. Nadamo se da ćemo uspeti“, rekao je Tadić i dodao da će se u narednom periodu izjašnjavati i o kandidatima za gradonačelnika Beograda.

Bivši predsednik Srbije ocenio je i da je u zemlji prisutna kriminalizacija svih sektora društva, što je posledica vladavine predsednika Aleksandra Vučića, jer je Srpska napredna stranka, na čijem je on čelu, partija koja „postiče i generiše kriminal u Srbiji“.

Tadić je kazao da je u Srbiji na snazi potpuni kolaps bezbednosti i da se svakodnevno dešavaju ubistva.

„Razgovori o opoziciji moraju da uzmu u obzir da se moramo boriti protiv Vučićevog sistema vlasti zarad obezbeđivanja budućnosti ovog društva, a ne da se borimo među sobom za prvenstvo u opoziciji, jer je to borba za malo bolje mesto na Titaniku“, rekao je Tadić.

On je rekao da će se na sednici GO SDS razgovarati o opštim političkim i ekonomskim pitanjima i o bezbednosti.

TAGOVI: BORIS TADIĆ , SDS , OPOZICIJA , IZBORI

KOMENTARA 35

POSLEDNJI KOMENTARI

hamekame

Nek’ se izvini i njima pa se možda ujedine.

1 116 

Sosa i Lala

Važno je da su SNS-ovce čistog obraza i da mogu da se ujedine sa svim i svakim može i svačim oni nisu bili vlast ni 90-tih ni raznorazni ministri „čisti ko suza“ ha ha ha 😈👻👹👺

7 141 

Da

Da ste mogli zajedno ne bi se vi ni razdvajali.

85 9