уторак, 16 априла, 2024
vesti online

ANTIKORUPCIJSKA AGENCIJA TRAŽI HITNU ISTRAGU O NAPADU

B92: Za čime Federer žali posle finala?

Maestro koji dominira i prkosi logici…

Mozzart sport
pre 1 sat
Svetski mediji saglasni su u oceni da je dominacija Novaka Ðokovića u 2015. godini neverovatna. Svi se prosto utrkuju su sa komplimentima na račun srpskog tenisera posle trijumfa nad Rodžerom Federerom u finalu završnog mastersa u Londonu i procenjuju koji su njegovi konačni dometi. „Srbin je… »

Antikorupcijska agencija traži hitnu istragu o napadu

Al Jazeera
pre 1 sat
Članica Savjeta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović je napadnuta, ali kaže da nema povjerenje u policiju. Agencija za borbu protiv korupcije zatražila je od nadležnih institucija u Srbiji hitnu istragu napada na članicu Savjeta za borbu protiv korupcije Miroslavu Milenović koja je, kako… »
RTS: Antiterorističke akcije u Briselu, 16 uhapšenih, Abdeslam i dalje u bekstvu

Bruxelles: Vojska i dalje na ulicama

Slobodna Evropa
pre 1 sat
Vojnici i dalje patroliraju ulicama Bruxellesa i čuvaju zgrade EU. Još uvijek traje potraga za Salahom Abdeslamom glavno osumnjičenim za napade u Parizu. On još nije lociran usprkos 19 racija i 16 uhapšenih tokom noći. Metro, muzeji, škole, mnoge trgovine i kina su zatvoreni. Mnogi stanovnici… »
RTS: "Stefanović da kaže zbog čega policija nije zaštitila Milenovićevu"

Savet ne odustaje, date izjave policiji

B92
pre 1 sat
Članica Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović razgovarala je sa policijskim inspektorima, a premijer uverava da će slučaj biti rešen. Ministar policije Nebojša Stefanović rekao je da iako članica vladinog Saveta za borbu protiv korupcije Miroslava Milenović nije prijavila policijida… »

Produžen pritvor Ivanoviću

Akter pre 9 minuta

B92: Ivanović u kućnom pritvoru do sredine januara

Međunarodno udsko veće Osnovnog suda u Kosovskoj Mitrovici produžilo je kućni pritvor lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću do 17. januara 2016 godine. Ivanovićeva supruga Milena Popović Ivanović izjavila je danas Radiju… »

Nastavljeno suđenje Duliću, Drobnjak negirao optužbe

RTS pre 5 sati

Vršilac dužnosti direktora „Puteva Srbije“ Zoran Drobnjak negirao je optužbe da je 2009. godine, zajedno sa tadašnjim ministrom zaštite životne sredine Oliverom Dulićem i njegovim zamenikom Nebojšom Janjićem, zlupotrebio službeni položaj… »

Nema Rijalitija Pre 23 Sata: Obavezno uputstvo REM moraće svi da poštuju

Kurir pre 2 sata

BEOGRAD – Predsednik Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Goran Karadžić izjavio je da je to telo danas usvojilo tekst obavezujućeg uputstva prema kome emiteri neće moći da puštaju rijaliti programe pre 23 časa. Kako je… »

Danas oblačno i suvo, u toku večeri moguć novi nalet snega

Press pre 6 sati

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, ali veći deo dana suvo, sa najvišom dnevnom temperaturom od pet stepeni na severozapadu do 11 stepeni na istoku i jugoistoku. U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, ali veći deo… »

Javni dug Srbije na kraju oktobra 74,1 odsto BDP-a

Beta pre 6 sati

Javni dug Srbije na kraju oktobra 2015. godine iznosio je 24,32 milijarde evra, što je 74,1 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), objavilo je danas Ministarstvo finansija. U poređenju sa septembrom javni dug povećan je za oko 260 miliona… »

Mihajlović obećava ulaganja u Rašku oblast

Beta pre 4 sata

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas u Novom Pazaru da je Vlada Srbije u 2015. godini uložila 300 miliona dinara u izgradnji infrastrukture Raške oblasti i najavila da će u naredne dve… »

NBA: Golden State stigao do 15. pobjede

Al Jazeera pre 7 sati

Brooklin bolji od Bostona, Oklahoma prekinula niz pobjeda Dallasa, poraz Phoenixa u New Orleansu. Košarkaši aktuelnog prvaka Golden State Warriorsa savladali su u nedjelju navečer Denver Nuggetse sa 118:105 i izjednačili rekord Washingtona… »

KSS: Košarkašice i srpski navijači su ušli u istoriju, hvala vam

Blic sport pre 3 sata

Košarkaški savez Srbije zahvalio se navijačima koji su do poslednjeg mesta ispunili dvoranu Pionir na utakmici ženske selekcije sa Nemačkom i na taj način pomogli da evropske šampionke pobedom započnu kvalifikacije za prvenstvo Evrope…. »

Rusi uništili naftna postrojenja u Raki

Akter pre 9 minuta

Ruske vazdušne snage izvele su za poslednja dva dana 141 udar na 472 mete terorista u Siriji u okviru kojih su uništile najveće skladište nafte i naftnu rafineriju u Raki. To je saopštio je portparol ruskog ministarstva odbrane… »

Pariz čuva 17.000 policajaca i vojnika

Vesti online pre 4 sata

Šef pariske policije Mišel Kado izjavio je u ponedeljak da je u širem regionu Pariza razmešteno 10.200 policajaca i 6.400 vojnika čiji su prioritet stanice, aerodromi, veliki javni prostori, vladine zgrade, ustanove kulture, medijske… »

Uhapšen zbog dve teške krađe u Zrenjaninu

Blic pre 3 sata

Zrenjaninska policija je uhapsila i odredila meru zadržavanja N.Z. (18) iz Zrenjanina, zbog sumnje na dve teške kradje, saopštio je danas MUP. N.Z. se tereti da je u toku noći, 20. novembra, na teritoriji Zrenjanina, ukrao jedan automobil,… »

Jagodinac zbog mučenja konja ide u zatvor

Mondo pre 8 sati

Presudu je izrekla sudija Jasmina Tašković. „S.M je oglašen krivim za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja“, rekla je Tašković Tanjugu. Istragom je utvrđeno da je S.M i ranije, maltretirao, zlostavljao i ubijao životinje,… »