уторак, 30 априла, 2024
vesti online

OGLASIO SE ALBANSKI EKSTREMISTA MORINA: Uhvatite me ako možete!

Nastavlja da provocira! Ismail Morina, albanski ekstremista koji je režirao haos u Beogradu, lansirajući dron sa zastavom velike Albanije, oglasio se prvi put nakon informacije koju je objavio „Alo!“, a to je da su mu lovci na glave za petama, baš kao i italijanska i srpska policija.

Takozvani Spajdermen, lociran u Italiji u blizini Lećea, a oko koga se steže obruč i koji, po svemu sudeći, odbrojava poslednje dane na slobodi, svestan je teške situacije u kojoj se nalazi, ali ga to ne sprečava da se junači na društvenim mrežama. Tako se Morina drznuo da još jednom baci Srbima „rukavicu“ u lice, ostavivši komentar na svom Fejsbuk profilu.
„Zapamtite ovo, odlučili su da plate veliku cenu! Daj bože za dobro“ – što bi moglo da se prevede kao „uhvatite me ako možete“.

Nema dileme da je Morina pucao od ironije dok je pisao pomenuti komentar, aludirajući na cifru od milion dolara, koliko je 54-godišnji srpski biznismen iz Čikaga ponudio za njegovu glavu, što je naš list prvi objavio.(Iz lista ALO)