уторак, 30 априла, 2024
vesti online

УБАЦУЈ ЈОШ, ДА ВУЧИЋ ИМА 90%: Појавио се снимак убацивања листића са заокруженим бројем 6, МУП најавио истрагу

Министарство унутрашњих послова Републике Србије, у сарадњи са Тужилаштвом за високотехнолошки криминал, покренуло је истрагу поводом снимка који се појавио на друштвеним мрежама, а на коме се види убацивање у кутију листића који личе на изборни материјал, како би се утврдило да ли су они валидни.

Појавио се снимак убацивања листића са заокруженим бројем 6 (Фото: Твитер)

На Твитеру вероватно најшерованији видео јесте онај који је освануо на овој друштвеној мрежи, а на којем се види крађа гласова, што МУП тренутно истражује!

На снимку се виде две особе које убацују у гласачку кутију листиће на којима је већ заокружен број 6. За то време они причају „убаци још да имамо 90%“.

Током снимка се чује:

– Има ли броја овамо? Убацуј то, убацуј! Ваљда ће се премијер отворити нешто! Добићемо пос’о у рудник. Само снимај! Господо нема другог круга! Ово ћемо да поставимо на Фејсбук! Пуни! –  говорио је један током трајања снимка!

Поводом овог снимка који се појавио на друштвеним мрежама, а на коме се види убацивање у кутију листића који личе на изборни материјал, министраство унутрашњих послова Републике Србије у сарадњи са Тужилаштвом за високотехнолошки криминал покренуло је истрагу како би се утврдило да ли су они валидни. (Pravda)